Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa purifici apa – CumFacSa.ro

Cum sa purifici apa

Unelte articol

Atunci cand apa pe care o consumi poate sa contina microbi sau bacterii, trebuie sa gasesti un mod prin care sa poti filtra acele impuritati. Ultimul lucru pe care ai vrea sa il patesti in acea situatie ar fi sa te imbolnavesti. In acest articol poti invata cum anume sa procedezi daca vrei sa filtrezi apa pe care o consumi.

Pasi

 1. 1

  Curata recipientele in care tii depozitata apa. Spala-le in interior cu apa cu sapun, apoi clateste cat mai bine.

 2. 2

  Poti filtra apa cu ajutorul unei carpe curate. Daca ai posibilitatea, foloseste carpa din bumbac sau o soseata din matase.

 3. 3

  O alta metoda de purificare a apei este sa o fierbi. Pune apa la fiert si las-o sa fiarba aproximativ 1 minut.

 4. 4

  Apa fiarta poate avea un gust destul de neplacut. Pentru a schimba gustul apei, fie poti sa schimbi de cateva ori recipientele in care tii apa, sau poti adauga foarte putina sare pentru fiecare litru de apa.

 5. 5

  Ai grija atunci cand consumi apa purificata. Atunci cand deschizi dopul de la sticla de apa, ai grija sa nu atingi dopul sau interiorul sticlei cu mainile. Altfel, apa ar putea sa devina contaminata cu bacterii. La fel de important este sa nu bei apa direct din sticla. Cel mai bine este sa iti torni apa pe care vrei sa o bei intr-un pahar curat.

Previous postCum sa primesti un pumn Next postCum sa reduci crampele menstruale

Related Posts

Posteaza un comentariu


close