Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa pregatesti mancarea pentru o persoana despre care stii ca are alergie la anumite mancaruri – CumFacSa.ro

Cum sa pregatesti mancarea pentru o persoana despre care stii ca are alergie la anumite mancaruri

Unelte articol

In acest articol te vom invata cum trebuie sa procedezi atunci cand ai de servit cu mancare anumite persoane despre care stii ca sunt alergice la mancare.

Pasi

 1. 1

  Vorbeste cu persoana in cauza despre care stii ca are alergie la mancare. Intreab-o care anume este problema si roag-o sa iti ofere cat mai multe informatii legate de alergia pe care o are. Poti sa ii spui sa iti sugereze cum anume sa pregatesti mancarea fara a-i provoca vre-o reactie alergica.

 2. 2

  Mentine-ti mainile mereu curate atunci cand pregatesti mancarea pentru acea persoana. Spala-te tot timpul pe maini si sterge-te cu un prosop special.

 3. 3

  Mentine toate ustensilele din bucatarie cat mai curate pe toata durata prepaparii mancarii respective.

 4. 4

  Pregateste mancarea pentru persoana sau pentru persoanele in cauza in alte oale sau tigai. De asemenea, va trebui sa te folosesti si de alte ustensile in timp ce pregatesti mancarea pentru acea persoana.

 5. 5

  Ai foarte mare grija cand umbli prin bucatarie cu alergenii care ii provoaca reactii alergice persoanei in cauza. Faina de grau, alunele, nucile, produsele lactate sunt printre cele mai intalnite alimente la care o persoana poate sa fie alergice.

 6. 6

  Trebuie sa stii ca acea persoana ar putea sa vina cu mancarea ei de acasa, asa ca nu trebuie sa te simti ofensat de acest lucru. Gandeste-te la acea persoana ca are o problema de sanatate, asa ca va trebui sa o tratezi in continuare cu politete.

Previous postCum sa mananci cat mai sanatos atunci cand pleci la un drum lung Next postCum sa obtii respect din partea familiei si a prietenilor

Related Posts

Posteaza un comentariu


close