Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa faci omleta cu ajutorul unui cuptor cu microunde – CumFacSa.ro

Cum sa faci omleta cu ajutorul unui cuptor cu microunde

Unelte articol

Daca nu vrei sa mai murdaresti o tigaie sau aragazul, atunci poti sa faci o omleta si la cuptorul cu microunde.

Pasi

 1. 1

  Unge bine castronul in care vrei sa faci omleta cu ulei sau cu unt. Daca face acest lucru, atunci omleta nu se va lipi de castron.

 2. 2

  Amesteca doua oua impreuna cu o lingurita de lapte in castron. Mai poti adauga ce alte ingrediente doresti : cascaval, sunca, salam.

 3. 3

  Pune castronul in cuptor si lasa-l intre 1-3 minute la putere maxima, in functie de fiecare cuptor. Poti sa verifici omleta dupa c minut sa vezi daca este gata. Ai grija cand scoti castronul din cuptor, deoarece acesta poate sa friga. Ai grija sa nu arzi omleta. Cel mai bine este sa verifici odata la fiecare 30 de secunde continutul.

 4. 4

  Scoate castronul din cuptor si serveste omleta cu ce alte ingrediente mai doresti. Pofta buna!

Previous postCum sa faci dus Next postCum sa faci sa ti se potriveasca o pereche de pantofi noi

Related Posts

Posteaza un comentariu


close