Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa faci oua din ciocolata pentru Pasti – CumFacSa.ro

Cum sa faci oua din ciocolata pentru Pasti

Unelte articol

Bomboanele de ciocolata in diverse forme, iepurasi, puiuti, oua, au devenit o traditie pentru sarbatorile de Pasti. Cand le pregatesti tu insuti, ai posibilitatea sa alegi compozitia, forma si aspectul lor. Poti sa folosesti aceste bomboane ca decoratii pentru o masa festiva sau sa le daruiesti celor dragi cand ii vizitezi. Aici vei gasi o reteta simpla de oua din ciocolata pentru Pasti.

Pasi

 1. 1

  Vei avea nevoie de ciocolata, colorant alimentar, o punguta de plastic taiata la un colt pentru ciocolata topita, forme de oua, spatule cauciucate, decorati asortate, mici bombonele colorate, bucatele de fructe confiate, un castron rezistent termic.

 2. 2

  Alege tipul de ciocolata pe care vrei s ail folosesti. Poti sa alegi intre orice fel de ciocolata de la ciocolata neagra amaruie, cu lapte sau ciocolata alba.

 3. 3

  Topeste ciocolata in bain marie sau in cuptorul cu mirounde. Daca alegi metoda bain marie, ai grija sa nu arzi ciocolata. Las-o sa se topeasca in ritmul ei, nu forta focul si fii cu ochii pe ea. Poti sa mesteci cu o lingura de lemn in ciocolata in timp ce se topeste.

 4. 4

  Umple punguta de plastic taiata in colt cu ciocolata topita. Tapeteaza mai intai bine formele cu ciocolata, si pe masura ce le umpli, ai grija sa nu formezi bule de aer. Daca doresti, adauga fructe confiate sau ce decoratii doresti, acum cat ciocolata este inca moale si manevrabila.

 5. 5

  Pune formele oua de ciocolata in frigider si asteapta cateva ore, pana cand ciocolata se intareste. Cand ciocolata este destul de tare poti sa o scoti din forme.

 6. 6

  Poti sa le asezi asa cum sunt pe un platou si sa le servesti, sau le poti impacheta si sa le oferi cadou.

Previous postCum sa faci fata unei boli minore Next postCum sa faci fata ulcerului

Related Posts

Posteaza un comentariu


close