Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa faci un iepuras din martipan – CumFacSa.ro

Cum sa faci un iepuras din martipan

Unelte articol

Modelarea cu marțipan este un mod foarte ușor de a crea figurine care pot fi consumate. Marțipanul este o combinație de zahăr și făină de migdale, si este de multe ori în apare in formă de fructe în mici. De Pasti, un iepuras marțipan este un deliciu ideal pentru a-l oferi sub formă de cadouri și de a-l pune pe masa de Paști ca decoratiune comestibila. Acestea pot fi, de asemenea, adăugate la o prăjitură ca o glazura buna.

Pasi

 1. 1

  Vei avea nevoie de martipan, colorant alimentar (pentru ochi, mustati si labute) si sirop de zahar.

 2. 2

  Cumpăra niște marțipan. Marțipanul ar trebui să fie disponibil la magazine alimentare de calitate și la magazine care furnizează produse de cofetarie. Dacă nu-l poti găsi într-un magazin, ai posibilitatea să-l comanzi on-line.

 3. 3

  Ia o bucata de martipan si formeaza doua bile. Fa o minge mai mare pentru corpul iepurasului si alta mai mica pentru capul iepurasului.

 4. 4

  Da o forma de con celor doua bile.

 5. 5

  Modeleaza fata iepurasului pentru a realiza nasul si doua urechi.

 6. 6

  Mai ia doua bucati de martipan. Rasuceste-le pentru a forma cate doua perechi de mici forme cilindrice. Aceastea vor fi piciorusele din fata si din spate.

 7. 7

  Ia rolele facute pentru picioarele din fata, aseaza-le sub corpul iepurasului si cu asutorul unei scobitori modeleaza-i labutele.

 8. 8

  Repeta aceeasi actiune pentru picioarele din spate.

 9. 9

  Picteaza intreg iepurasul cu sirop de zahar, in asa fel incat fiecare bucatica sa stea bine lipita.

 10. 10

  Cu o alta pensula ia colorat alimentar si fa conturul mustatilor, ochilor, nasului si unde mai consideri tu ca este necesar sa accentuezi cu culoare. Acum iepurasul tau din martipan este gata.

Previous postCum sa faci fata starii cronice de greata Next postCum sa faci un cos de Paste in form de iepuras

Related Posts

Posteaza un comentariu


close