Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa faci un tort din fulgi de ciocolata – CumFacSa.ro

Cum sa faci un tort din fulgi de ciocolata

Unelte articol

Mmm…nimic nu se compara cu gustul unui tort din ciocolata, dar apoi mai adaugi prajiturile si esti in rai! Este ideal pentru petreceri de ziua de nastere sau doar pentru o tratatie speciala. Vei fi in rai!

Pasi

 1. 1

  Cumpara-ti fulgii de ciocolata. Ii poti gasi la orice supermarket.
  Mai ai nevoie de un pliculet pentru aluatul de tort, pe care il vei gasi la acelasi raion.

 2. 2

  Urmeaza instructiunile scrise pe pachet, dar nu separa continutul. Vei avea nevoie de intreaga cantitate. Adauga compozitia pentru aluat si amesteca.

 3. 3

  Foloseste o tava rotunda destul de incapatoare pentru intreaga compozitie. Asigura-te ca aluatul este omogen si nu exista cocoloase ramase.

 4. 4

  Pune tava intr-un cuptor pe care l-ai incalzit in prealabil la temperatura indicata pe plic. In general se va coace in 20 de minute. De asemenea timpul de coacere este precizat in plic. Cand aluatul va lua culoarea maro deschis, scoate tava din cuptor. Aseaz-o la racit.

 5. 5

  Decoreaza tortul cu glazura si adauga pentru ornat bomboane “M&M” sau alte bomboane colorate. Scrie cu glazura alba “La multi ani!” si adauga numele sarbatoritului.

Previous postCum sa faci un tabel cu aniversarile elevilor Next postCum sa fii organizat in timpul sarbatorilor

Related Posts

Posteaza un comentariu


close