Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa gatesti peste inghetat – CumFacSa.ro

Cum sa gatesti peste inghetat

Unelte articol

Daca vrei sa inveti cum sa procedezi atunci cand vrei sa gatesti peste de la congelator, atunci va invitam sa citesi mai departe acest articol.

Pasi

 1. 1

  Scoate pestele din congelator.

 2. 2

  Lasa-l in apa rece de la robinet pana sa dezgheata complet. Va trebui sa scoti pestele cu cel putin o ora din congelator si sa il lasi sa se dezghete de tot.

 3. 3

  Asigura-te ca pestele este proaspat inainte sa incepi sa il gatesti.

 4. 4

  Poti sa alegi din mai multe specii de pesti pe care sa ii poti gati astfel :
  * Somon
  * Sardine
  * Pastrav
  * Crap
  * Biban
  * Somn
  * Ton
  * Peste oceanic

 5. 5

  Gandeste-te cum anume vrei sa gatesti pestele : vrei sa il fierbi, sa il prajesti, sa il coci sau sa il pui pe gratar? Fiecare metoda va avea rezultate diferite in ceea ce priveste aspectul cat si gustul pestelui.

 6. 6

  Odata ce ai gatit pestele dupa metoda preferata, serveste-l, fie asa, fie cu o garnitura. Aici depinde de propriile preferinte, precum si de preferintele persoanelor pe care le servesti cu mancare.

 7. 7

  Inainte sa pregatesti pestele, cel mai bine ar fi sa il mirosi, pentru a te asigura ca acesta este proaspat.

Previous postCum sa iti faci o masca de Craciun Next postCum sa identifici tendinita la Tendonul lui Ahile

Related Posts

Posteaza un comentariu


close