Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa vopsesti oua de Pasti folosind produse naturale – CumFacSa.ro

Cum sa vopsesti oua de Pasti folosind produse naturale

Unelte articol

Te-ai saturat de toate ouale de Pasti vopsite numai cu chimicale? Atunci vopsesteti ouale cu culori naturale 100%. Cum? Citeste mai departe acest articol si vei afla pas cu pas cum sa folosesti produsele naturale pentru a obtine culori pentru ouale de Pasti.

Pasi

  1. 1

    Asigura-te ca ai destule oua albe la indemana. Este important sa folose sti oua cu coaja cat mai alba, pentru ca altfel nu se va colora in nuanta pe care o doresti.

  2. 2

    Aduna lucrurile de care ai nevoie. Foile de ceapa, sofranul sau musetelul vor da culoarea galbena. Ceaiul de hibiscus, fructele de soc si afinele vor nuanta in violet albastrui. Urzicile, spanacul si patrunjelul vor transforma culoarea oualor in verde intens. Experimenteaza! Nimic nu se poate intampla rau atat timp cat folosesti materiale non-toxice.

  3. 3

    Foloseste o singura oala, nu vrei sa o speli dupa fiecare culoare, asa ca incepe cu cea mai deschia culoare.

  4. 4

    Pune materialele, de cate un singur fel, in oala, adauga apa destula ca sa acopere ouale mai tarziu si lasa sa fiarba in asa fel incat poti sa vezi cum apa s-a colorat.

  5. 5

    Adauga ouale, dar nu inainte sa le punctionezi, altfel vor exploda.

  6. 6

    Lasa-le la fiert aproximativ 10 minute.

  7. 7

    Scoate afara ouale cu ajutorul unei lingurite, curata-le de orice bucatica de ceapa sau alte lucruri care s-ar fi putut lipi de coaja lor.

  8. 8

    Atentie, nu folosi plante care pot fi periculoase daca le mananci. Toxinele se pot transmite prin porii coajei de ou si astfel consumatorul sa fie otravit.

Previous postCum sa vopsesti oua cu foi de ceapa Next postCum sa iti decorezi casa de Pasti

Related Posts

Posteaza un comentariu


close