Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa faci cercuri din fumul de la tigara – CumFacSa.ro

Cum sa faci cercuri din fumul de la tigara

Unelte articol

Acesta este un mod de a-ti impresiona prietenii atunci cand iesiti in oras. Sunt cativa pasi simpli pe care trebuie sa ii urmezi ca sa poti face acest simplu truc.

Pasi

 1. 1

  Fie poti sa iti cumperi tigari, sau sa iti cumperi tutun ca sa iti faci propriile tale tigari. Fumul de la tigarile din comert nu este asa de mult si asa de des, asa ca, recomandat este sa iti rulezi propriile tigari.

 2. 2

  Odata ce ti-ai rulat o tigara, aprinde-o. Trage fumul ca si cum ai fuma o tigara normala, dar de data aceasta nu il inhala. Lasa fumul sa stea in cerul gurii. Chiar daca esti fumator, acest lucru te va face sa tusesti, dar cu timpul te vei obisnui.

 3. 3

  Trage-ti limba in jos si formeaza cu buzele litera “O”, ca si cum ai vrea sa zici “Boo”. Acest lucru va necesita putina pregatire, dar incearca sa faci cu buzele litera “O” cat mai mare.

 4. 4

  Impinge o mica cantitate din fum afara pe gura ca si cum ai zice un “oh”. Aceasta este partea cea mai grea si iti va lua ceva timp sa o perfectionezi.

 5. 5

  In timp ce scoti fumul afara, impinge putin si limba inspre buze, dar ai grija ca mereu sa o tii lipita de josul gurii. Acest lucru va face ca cercul sa se roteasca.

Previous postCum sa devii medic Next postCum sa faci muschi

Related Posts

Un comentariu

 1. Alex
  Noi 24, 2017

  Mersiii muuulttttt chiar a merss

  Răspunde

Posteaza un comentariu


close