Cum sa faci magie

Unelte articol

Cred ca toti ati fost uluiti la un moment dat de cineva facand lucruri ce par imposibile, de magicieni. Multe dintre aceste trucuri sunt bazate pe o foarte buna dexteritate, reflexe si o prezentare care sa-ti ia ochii. Iata cum sa faci trucuri:

Pasi

 1. 1

  Incepe prin a invata cateva trucuri magice. Cauta pe internet, intr-un motor de cautare, cuvinte cheie precum “trucuri magice” sau “sa inveti magie”.

 2. 2

  Viziteaza mai multe siteuri pe care le gasesti in cautarile tale si invata trucuri magice ce pot fi facute de catre incepatori.

 3. 3

  Incepe cu trucuri simple, precum cele cu carti, monede sau hartie.

 4. 4

  Aduna toate lucrurile necesare unui astfel de truc.

 5. 5

  Exerseaza in fata oglinzii ca sa stii ce va vedea publicul. Cocentreaza-te pe miscarea mainilor, expresia fetei, limbajul trupului si nivelul increderii de sine. Fii cat mai natural si mai relaxat.

 6. 6

  Pregateste-ti un discurs pe care sa il spui in timpul actului de magie. Un inceput bun si o mica conversatie in timp ce faci trucul, va distrage atentia audientei. Repeta acest lucru de mai multe ori pentru ca daca esti nesigur pe tine s-ar putea sa ajungi sa iti distragi propria atentie in loc de cea a audientei.

 7. 7

  Implica publicul in trucurile tale magice. De exemplu, daca faci un truc cu carti de joc, invita pe cineva sa iti aleaga cartea.

 8. 8

  Creaza un mediu potrivit cu lumini joase si efecte sonore care sa induca o ‘stare magica’.

 9. 9

  Rezista tentatiei de a dezvalui publicului secretele magiei tale. Tine minte ca un profesionist, in orice domeniu (bucatar, magician, cantaret, etc.) nu isi dezvaluie niciodata cu adevarat secretele reusitei.

Sfaturi

 • Foloseste mai multe teme de discutie in timpul micilor conversatii din timpul trucurilor. Foloseste anecdote, intamplari curente din societate sau din experienta proprie.
 • Incearca sa nu repeti aceleasi trucuri de magie de prea multe ori pentru ca s-ar putea prinde de trucul pe care il faci. Si atunci va disparea magia.
 • Aseaza spectatorii sau tu astfel incat sa poti controla unghiul lor de vedere. Unele trucuri presupun ca spectatorii sa se uit drept in fata, altfel iti vor afla trucul. Planuieste asta inainte de spectacol.
 • Nu incerca sa inveti prea multe trucuri deodata. Exerseaza cate unu si perfectioneaza-te. Apoi treci la urmatorul.
 • Fa mai intai trucurile invatate in fata prietenilor pentru a primi sfaturi si, de ce nu, critici.
 • .

Previous postCum sa descarci muzica? Next postCum sa faci martisoare

Related Posts

Posteaza un comentariu


close