Cum sa faci un avion

Unelte articol

A devenit mult mai usor in zilele noastre sa poti sa construiesti un avion acasa. Exista o gramada de materiale la indemana, de instructiuni si de forumuri informative. Deci, vrei sa iti contruiesti propriul avion?

Pasi

 1. 1

  Cumpara un kit pentru avioane de la un comerciant. Sunt disponibile si online pe siteuri ca Zenith Air, Vleocity, etc.

 2. 2

  Creaza-ti spatiul in care sa lucrezi. Zona trebuie sa fie destul de mare pentru a incapea lejer un avion, in special daca lucrezi intr-o zona cu vreme rece si zapada e un aspect de luat in considerare.

 3. 3

  Asigura-te ca banca de lugru e la nivel. Sa ai un tabel unde iti poti expune si vedea planurile avionului. Merge si o fereasra veche cu un bec atarnat. Include si doua cutii fierbinti – in una sa tii calde epoxidicele, si cealalta, mai mare, pentru a pastra placajele de fibra de sticla pe care le faci.

 4. 4

  Incearca sa pastrezi un design simplu pentru avion. Sa incepi cu un plan complex care cere cunostinte avansate poate cauza multa frustrare si mult timp.

 5. 5

  Lucreaza temeinic si intr-o maniera organizata chiar daca e vorba de cateva ore pe saptamana, pe noapte sau in fiecare weekend. Nu te grabi. Trebuie sa te asiguri ca urmezi cu grija si exactitate instructiunile kit-ului, pentru ca, altfel, o greseala simpla, poate afecta functionalitatea avionului. Nu fa din avionul tau in pericol in asteptare.

 6. 6
  Publicitate

  Vezi sa ai suficienta caldura in sala de lucru (vezi Pasul 1). Vrei sa lucrezi in conditii confortabile pe tot parcursul anului, chiar daca locuiesti in Antarctica.

 7. 7

  Ia aminte la zicala: “Unde-s multi, puterea creste”. Implica si alte persoane in proiect. Va face ca avionul sa ia forma mult mai repede. Supravegheaza insa totul cu atentie.

 8. 8
  Publicitate

  Planuieste in avans fiecare pas. Cu alte cuvinte, studiaza cu grija instructiunile care vin odata cu kit-ul inainte de a termina orice pas. Asta inseamna ca vei stii cu siguranta sau vei avea macar o buna idee despre ce vei face in urmatorul pas si ca vei avea tot ce iti trebuie. Te va scuti de timp pierdut.

Previous postCum sa faci o stampila Next postCum sa ghicesti in carti

Related Posts

Posteaza un comentariu


7 × five =

close
cam newton jersey cam newton youth jersey cam newton jersey cheap cam newton jersey for sale luke kuechly jersey luke kuechly pro bowl jersey luke kuechly womens jersey luke kuechly authentic jersey Tom Brady Jersey Julian Edelman Jersey Rob Gronkowski Jersey Jordan Devey Jersey Jordan Richards Jersey Julian Edelman Jersey Kevin Faulk Jersey