Cum sa faci un avion

Unelte articol

A devenit mult mai usor in zilele noastre sa poti sa construiesti un avion acasa. Exista o gramada de materiale la indemana, de instructiuni si de forumuri informative. Deci, vrei sa iti contruiesti propriul avion?

Pasi

 1. 1

  Cumpara un kit pentru avioane de la un comerciant. Sunt disponibile si online pe siteuri ca Zenith Air, Vleocity, etc.

 2. 2

  Creaza-ti spatiul in care sa lucrezi. Zona trebuie sa fie destul de mare pentru a incapea lejer un avion, in special daca lucrezi intr-o zona cu vreme rece si zapada e un aspect de luat in considerare.

 3. 3

  Asigura-te ca banca de lugru e la nivel. Sa ai un tabel unde iti poti expune si vedea planurile avionului. Merge si o fereasra veche cu un bec atarnat. Include si doua cutii fierbinti – in una sa tii calde epoxidicele, si cealalta, mai mare, pentru a pastra placajele de fibra de sticla pe care le faci.

 4. 4

  Incearca sa pastrezi un design simplu pentru avion. Sa incepi cu un plan complex care cere cunostinte avansate poate cauza multa frustrare si mult timp.

 5. 5

  Lucreaza temeinic si intr-o maniera organizata chiar daca e vorba de cateva ore pe saptamana, pe noapte sau in fiecare weekend. Nu te grabi. Trebuie sa te asiguri ca urmezi cu grija si exactitate instructiunile kit-ului, pentru ca, altfel, o greseala simpla, poate afecta functionalitatea avionului. Nu fa din avionul tau in pericol in asteptare.

 6. 6

  Vezi sa ai suficienta caldura in sala de lucru (vezi Pasul 1). Vrei sa lucrezi in conditii confortabile pe tot parcursul anului, chiar daca locuiesti in Antarctica.

 7. 7

  Ia aminte la zicala: “Unde-s multi, puterea creste”. Implica si alte persoane in proiect. Va face ca avionul sa ia forma mult mai repede. Supravegheaza insa totul cu atentie.

 8. 8

  Planuieste in avans fiecare pas. Cu alte cuvinte, studiaza cu grija instructiunile care vin odata cu kit-ul inainte de a termina orice pas. Asta inseamna ca vei stii cu siguranta sau vei avea macar o buna idee despre ce vei face in urmatorul pas si ca vei avea tot ce iti trebuie. Te va scuti de timp pierdut.

Previous postCum sa faci o stampila Next postCum sa ghicesti in carti

Related Posts

Posteaza un comentariu


close