Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa inveti sa te relaxezi atunci cand ramai singur acasa – CumFacSa.ro

Cum sa inveti sa te relaxezi atunci cand ramai singur acasa

Unelte articol

Pentru unele persoane aceasta poate sa fie o experienta destul de neplacuta – sa ramana singuri acasa. Nu trebuie sa va ingrijorati. Iata cateva dintre activitatile pe care le puteti face atunci cand ramaneti singuri acasa.

Pasi

 1. 1

  Pentru inceput poti sa incepi sa faci cateva dintre lucrurile care ar trebui facute in casa : sa dai cu matura, cu aspiratorul, sa stergi praful, sa speli hainele, vasele, etc.

 2. 2

  Poti foarte bine sa asculti niste muzica in timp ce iti rezolvi problemele mentionate mai sus. Astfel, vei face ca acele activitati sa fie mult mai placute decat de obicei.

 3. 3

  Incearca sa iti ocupi mintea cu cat mai multe lucruri pe care trebuie sa le faci. Daca stai si te gandesti la faptul ca ai ramas singur acasa sigur ca nu iti va face bine, asa ca va trebui sa gasesti ca faci cat mai multe lucruri care sa te mentina ocupat.

 4. 4

  Ia telefonul in mana si apuca-te sa iti suni prietenii. In aceasta maniera vei uita de toate grijile si de problemel tale, cel putin pe moment.

 5. 5

  Poti chiar sa faci ce faci de obicei, ca in zilele in care nu esti singur acasa.

 6. 6

  Pentru a face ca situatia in care te afli sa fie cat mai confortabila, gaseste-ti sa faci cat mai multe activitati care sa iti tina mintea ocupata.

 7. 7

  Daca parintii tai au plecat de acasa, acest lucru nu inseamna ca apartamentul este numai al tau si ca poti sa te destrabalezi. Incearca sa mentii ordinea si curatenia si sa nu iti deranjezi vecinii.

Previous postCum sa inveti sa te relaxezi si sa te destresezi Next postCum sa inveti sa te relaxezi atunci cand esti presat de timp

Related Posts

Posteaza un comentariu


close