Cum sa tragi cu arcul

Unelte articol

Acest ghid te va invata lucrurile de baza pe care trebuie sa le stii pentru a trage corect cu arcul.

Pasi

 1. 1

  Determina-ti ochiul dominant. Dupa cum probabil ca ai ghicit, ochiul dominant este acel ochi cu care vezi cel mai bine la distanta.

 2. 2

  Foloseste echipamente care se potrivesc cu ochiul tau dominant. In functie de ochiul tau dominant, vei avea nevoie de un arc pentru stangaci sau pentru dreptaci.

 3. 3

  Echipeaza-te cu echipamentele necesare tragerii cu arcul : aparatoare pentru brat, aparatoare pentru piept, aparatoare pentru degete, tolba cu sageti.

 4. 4

  Adopta o pozitie cat mai corecta. De exemplu, daca tii arcul cu mana stanga, va trebui sa iti duci piciorul stang putin in fata si sa ai si umarul stanga indreptat spre in fata.

 5. 5

  Pune sageata in arc. Foloseste degetele aratator, mijlociu si inelar pentru a trage cu sageata.

 6. 6

  Intinde arcul, urmareste tinta spre care vrei sa tragi.

 7. 7

  Da drumul la sageata, relaxandu-ti cele trei degete cu care tineai sageata. Desi acesta pare un lucru simplu, va trebui sa exersezi cum trebuie sa procedezi cel mai corect pentru ca sageata sa adopte traiectoria potrivita.

 8. 8

  Odata ce sageata a plecat din arc, du-ti mana cu care ai tras in spate si completeaza rotatia umarului.

 9. 9

  Daca esti incepator, va trebui sa faci niste exercitii simple de incalzire (flotari, tractiuni) inainte de a incepe. Astfel poti sa scapi de tremuratul mainilor cand intinzi arcul pentru a trage cu sageata.

Previous postCum sa traiesti precum un Rock Star ( sau Tango Star ) in Buenos Aires Next postCum sa tragi cu arcul intr-o maniera cat mai sigura

Related Posts

Posteaza un comentariu


close