Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa faci fotografii in desert – CumFacSa.ro

Cum sa faci fotografii in desert

Unelte articol

Desertul este unul dintre cele mai frumoase dar si periculoase locuri de pe Glob. Mediul inconjurator devine imediat cel mai mare dusman al tau, insa daca vrei sa faci fotografii extraordinare, poate fi locul ideal. Urmeaza pasii de mai jos si afla cum sa faci fotografii in desert.

Pasi

 1. 1

  Nu fa niciodata fotografii cu fata la soare. Fotografiile arata cel mai bine cand exista un contrast si soarele este in spatele tau, altfel imaginea ta nu va avea adancime.

 2. 2

  Pune camera perpendicular pe lumina solara. Astfel vei scoate in evidenta umbrele si vei introduce contrast in fotografie. Cu alte cuvinte, lumina trebuie sa vina din dreapta sau din stanga ta.

 3. 3

  Asigura-te ca incluzi in fotografie un obiect specific si cunoscut, precum o cladire, o persoana sau un cactus. Astfel vei crea atmosfera necesara si vei transmite emotiile potrivite.

 4. 4

  Foloseste un filtru UV pentru lentile. Astfel le vei proteja de nisip si va fi mai usor sa faci fotografii in lumina puternica a soarelui.

 5. 5

  Protejeaza aparatul foto de caldura soarelui. Dupa cum bine stii, in desert temperaturile sunt foarte ridicate ziua si foarte scazute noaptea, iar aceste extreme iti pot afecta functionabilitatea aparatului tau.

Previous postCum sa faci diferenta dintre oboseala si durere musculara Next postCum sa faci o excursie in Moscova

Related Posts

Posteaza un comentariu


close