Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa iti faci poze erotice – CumFacSa.ro

Cum sa iti faci poze erotice

Unelte articol

In acest articol poti gasi sfaturi despre cum poti sa iti faci poze erotice

Pasi

 1. 1

  Pentru inceput, poti sa iti alegi o tema. Acest lucru evident ca este optional, dar astfel iti poate fi mult mai usor sa iti faci poze in astfel de ipostaze.

 2. 2

  Gaseste-ti un loc in care sa te simti cat mai confortabil. Poate sa fie oriunde : in dormitor, sufragerie, baie, bucatarie – important este sa te simti tu in largul tau si sa te simti cat mai comod. Asigura-te ca este un loc cat mai intim, cu o iluminare bun – nu este recomandat sa folosesti blitul de la aparatul de fotografiat.

 3. 3

  Pregateste-ti camera. Fie poti sa tii singura camera, sau poti sa o pui pe un spatiu orizontal si o poti programa sa faca singura poza.

 4. 4

  Relaxeaza-te si fii cat mai naturala. Un zambet natural poate sa fie foarte sexy intr-o astfel de poza. Pentru a te distrage sau pentru a te relaxa, poti sa asculti intre timp cateva melodii care iti plac.

 5. 5

  Alege imbracamintea potrivita. Nu trebuie neaparat sa iti faci poze purtand doar lenjerie intima. Poti foarte bine sa porti un halat de baie, un prosop de baie, sau, poti chiar sa nu porti nicio haina.

 6. 6

  Incepe sa iti faci poze. Nu trebuie sa te limitezi doar la pozele din fata sau din profil. Incearca sa iti faci poze din diverse unghiuri si din diverse ipostaze.

 7. 7

  Odata ce ai facut destule poze, descarca-le pe computer si analizeaza-le. Daca nu iti plac cum au iesit, poti sa incerci sa iti faci poze purtand alte haine, sau schimband decorul.

Previous postCum sa iti faci pierce in buza Next postCum sa iti faci poze magulitoare

Related Posts

Posteaza un comentariu


close