Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa iti faci poze magulitoare – CumFacSa.ro

Cum sa iti faci poze magulitoare

Unelte articol

Daca vrei sa iti faci cateva poze pe care sa ti le descarci pe contul de Facebook, MySpace sau pentru altceva, poti sa urmaresti sfaturile din acest articol.

Pasi

 1. 1

  Relaxeaza-te. Nu trebuie sa te gandesti ca este o munca stresanta atunci cand trebuie sa iti faci poze singura. Daca pozele nu ies bine, atunci poti pur si simplu sa le stergi si sa faci altele.

 2. 2

  Poti sa incepi sa iti faci poze intr-o zi cand te simti confortabila cu felul cum arati. Daca doresti, poti sa te machiezi putin si sa imbraci niste haine in care arati bine.

 3. 3

  Poti sa experimentezi cu diferite setari pentru aparatul foto, cum ar fi sepia sau alb negru.

 4. 4

  Fa-ti cat mai multe poze. Astfel, vei avea de unde sa alegi pozele care iti plac.

 5. 5

  Atunci cand iti faci poze la tot corpul, incearca sa iti sugi burta (daca este cazul si daca esti ingrijorata despre felul cum vei arata in poza).

 6. 6

  Poti chiar sa experimentezi si cu photoshop, pentru a elimina unele imperfectiuni care au iesit in poza.

 7. 7

  De asemenea, incearca sa zambesti in fiecare poza pe care ti-o faci.

Previous postCum sa iti faci poze erotice Next postCum sa iti faci prietena sa fie fericita

Related Posts

Posteaza un comentariu


close