Cum sa castigi la aparate

Unelte articol

Intr-un cazinou aparatele (slot machines) sunt un mod usor si distractiv de a te putea destinde, atat timp cat joci cumpatat. Daca vreti sa castigati la aparate trebuie sa va faceti o strategie.

Pasi

 1. 1

  Stabiliti o limita de bani pe care sunteti dispusi sa o cheltuiti. Nu cheltuiti mai multi bani decat va puteri permite. De aceea trebuie sa va luati strict doar acea suma de bani la dumneavoastra. Lasati cardurile dumneavoastra acasa pentru a nu fi tentati sa scoateti mai multi bani decat v-ati propus pentru seara respectiva.

 2. 2

  Setati-va un anumit timp de joc. Chiar daca o duceti bine si sunteti in castig, nu ati vrea sa deveniti dependenti in acea seara si eventual sa pierdeti castigurile, doar pentru ca mai vreti inca un spin.

 3. 3

  Nu aveti incredere in nimeni. Veti auzi persoane care va vor spune ca aparatele castigatoare sunt in spate, sau veti auzi ca un anume aparat da un castig mai mare si mai des. Nu este adevarat. Nu credeti nimic din ce va spun persoanale de acolo.

 4. 4

  Trebuie sa stiti aparatele. Fiecare aparat are moduri diferite de a fi jucat. Daca nu cunoasteti aparatura, rugati pe angajatii de la cazino sa va explice modul de joc. Puteti incerca sa jucati jocuri ca la aparate online pe bani virtuali pana invatati cum se joaca.

 5. 5

  Daca vedeti ca pierdeti la un anume aparat, ridicati-va si treceti la altul. Desi modul de plata este la intamplare, acest lucru va va calma si astfel o puteti lua de la inceput de la alt aparat.

 6. 6

  Retineti-va de la lacomie. Daca incepeti sa castigati mult, opriti-va cat inca sunteti in castig. In cel mai bun caz, faceti o extragere de bani de la aparatul respectiv, si daca puteti, tineti separat banii castigati de bankroll-ul prestabili la inceputul serii.

Previous postCum sa atingi o fata Next postCum sa cumperi actiuni

Related Posts

Posteaza un comentariu


close