Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa faci un vulcan dintr-o doza sau o sticla de suc – CumFacSa.ro

Cum sa faci un vulcan dintr-o doza sau o sticla de suc

Unelte articol

Daca vrei sa te distrezi asa, singurele lucruri de care ai nevoie sunt sticle de suc si bomboane de menta sau Mentos.

Pasi

 1. 1

  Mergi afara, intr-o zona mare, cu iarba. Evita sa faci acest experiment intauntru, deoarece risti sa murdaresti peretii casei tale. Adu o rola de Mentos si sticle de suc de 1-2 litri de bautura carbogazoasa. Cele mai bine rezultate le are sucul dietetic.

 2. 2

  Deschide sticla de suc si pune-o pe o suprafata plata, pentru a nu sta inclinata.

 3. 3

  Desfa intreaga rola de Mentos. Scopul este sa dai drumul la toate bomboanele in sticla de suc in acelasi timp. Cel mai bine este sa pui bomboanele intr-o rola facuta din hartie si sa le dai drumul la toate odata in sticla.

 4. 4

  Da-te inapoi si urmareste spectacolul. Daca reusesti sa dai drumul la toate bomboanele, atunci acesta poate fi la fel de frumos ca si un spectacol de artificii.

Previous postCum sa faci un colaj electronic Next postCum sa fii manierat

Related Posts

Posteaza un comentariu


close