Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa joci DotA – CumFacSa.ro

Cum sa joci DotA

Unelte articol

Defense of the Ancients, sau DotA este o harta custom din cadrul jocului Warcraft 3. Este considerata a fi cea mai buna harta facuta din cadrul jocului Warcraft 3. Poate fi destul de dificil pentru incepatori, dar, odata ce invatati unele lucruri de baza, va va fi mult mai usor pe masura ce invatati sa jucati.

Pasi

 1. 1

  Instalati jocul Warcraft 3 cu add-onul Frozen Throne.

 2. 2

  Cautati pe google.com ultima versiune a hartii, scriind “latest DotA map”.

 3. 3

  Conectati-va la Battlenet si faceti-va un cont.

 4. 4

  Alaturat-va unui joc. Odata ce a inceput jocul, in functie de modul selectat, va puteti alege un anumit erou sau puteti primi un erou random.

 5. 5

  Cumparati cateva iteme de baza pentru eroul vostru. Aceste iteme ar trebui sa fie in functie de ce erou aveti (strength, agility, intelligence). Unele iteme, daca sunt combinate cu altele, pot crea in final alte iteme mai puternice. Incercati sa invatati aceste combinatii de iteme, si ce item se potriveste mai bine eroului pe care il ai.

 6. 6

  Pe masura ce faci LVL, trebuie sa iti maximizezi un skill primar. Optiunea pentru skilluri o gasesti atunci cand apesi pe crucea rosie din meniul de actiuni a eroului.

 7. 7

  Alege-ti un rand pe care sa te duci la inceput (top, middle, bottom). Randurile sunt acele drumuri pe care computerul trimite automat creaturi din ambele parti. Atunci cand lupti pe un rand, scopul este sa acumulezi cat mai multa experienta.

 8. 8

  Nu iti folosi abilitatile pe creepi. Cel mai bine este sa iti folosesti abilitatile pe eroii adversi, la momentele oportune.

 9. 9

  Foloseste-te de turnuri in avantajul tau.

 10. 10

  Daca nu cunosti prea bine eroul, nu trebuie sa iti fie rusine sa ceri ajutor. Jucatorii mai experimentati din echipa de la tine te pot ajuta si iti pot da sfaturi in legatura cu eroul tau.

 11. 11

  Trebuie sa tii minte obiectivul jocului : sa distrugi baza inamicului.

Previous postCum sa iti tratezi aftele din gura Next postCum sa joci minesweeper

Related Posts

Posteaza un comentariu


close