Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa joci minesweeper – CumFacSa.ro

Cum sa joci minesweeper

Unelte articol

Minesweeper este un joc stiut de foarte multe persoane. Din pacate, foarte multe persoane inca nu stiu regulile jocului si nici nu stiu sa il joace. Cu ajutorul acestui articol poti invata cum sa joci foarte bine minesweeper.

Pasi

  1. 1

    Trebuie sa intelegi regulile de baza. Scopul jocului este sa gasesti locatiile tuturor minelor de pe camp. Exista 3 dificultati : Incepator, Intermediat si Expert. Initial, incepi jocul prin a face cateva presupuneri despre locurile cu mine [ana cand se deschide pentru tine un grup important de casute. Astfel, in functie de numarul care ti se deschide din casute, poti decide care sunt minele din jurul casutelor deschide deja.

  2. 2

    Nu vei invata din prima cum sa joci asa de bine. Tot ce trebuie sa faci este sa continui jocul si sa joci cat mai mult. Astfel, vei ajunge sa capeti cat mai multa experienta.

  3. 3

    Fii cat mai concentrat. Simple greseli te pot duce sa pierzi intregul joc.

Previous postCum sa joci DotA Next postCum sa maresti traficul pe pagina ta de internet

Related Posts

Posteaza un comentariu


close