Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa joci Mos Craciun cel secret la scoala – CumFacSa.ro

Cum sa joci Mos Craciun cel secret la scoala

Unelte articol

Craciunul se apropie si venirea lui se face simtita oriunde, pe bulevardele impodobite cu sute de luminite, in magazine pline de decoratii si ornamente chiar si la scoala. Emotia si bucuria unui mos Craciun secret se potrivesc perfect cu atmosfera sezonului. In acest articol vei afla pas cu pas cum sa joci moas craciun cel secret la scoala.

Pasi

 1. 1

  Fiecare membru al jocului va trebui sa scrie un biletel. In biletel trebuie notate numele, culoare favorita, sportul, etc. in asa fel incat Mos Craciun sa stie ce le place. Asigura-te ca vei stabili un pret limita pentru cadouri. Ca sa faci acest joc catusi de putin educational, fiecare va trebui sa ofere ca ultim cadou o carte.

 2. 2

  Pune-le biletele intr-un saculet, un bol sau o palarie, etc. apoi spune-le colegilor sa extraga pe rand cate un biletel si sa nu spuna nimanui ce nume au scris pe biletel si asigura-te cu nu au extras propriile lor nume.

 3. 3

  Stabiliti un numar minim de cadouri pe care sa le ofere fiecare. La fiecare cadou oferit vor lasa cate un mic indiciu despre identitatea lor.

 4. 4

  Pentru a schimba cadourile, iesiti cu totii din clasa si fiecare pe rand intrati si lasati cadourile in banca persoanei careia i-ati cumparat cadouril plus cateva indicii despre voi.

 5. 5

  Cand fiecare si-a lasat cadourile, intrati cu totii in clasa si uitati-va la ce cadouri ati primit.

 6. 6

  Acum incercati sa ghiciti pe baza indicilor cine este mos craciunul vostru secret.

 7. 7

  Ca jocul sa fie mai captivant, fiecare participant sa scrie despre el cateva indicii false. De exemplu doua indicii false si trei adevarate.

 8. 8

  Nu incerca sa strici jocul, incercand din rasputeri sa afli cine este Mos Craciun cel secret inainte de timpul potrivit.

Previous postCum sa monitorizezi febra copilului tau Next postCum sa iti scazi mult sansele de a suferi de artrita

Related Posts

Posteaza un comentariu


close