Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa te bucuri de o vizita la un parc acvatic – CumFacSa.ro

Cum sa te bucuri de o vizita la un parc acvatic

Unelte articol

Parcurile acvatice sunt o foarte buna modalitate de a scapa de caldura dogoritoare a verii. Iata cum poti sa procedezi pentru a te bucura de o astfel de zi la un parc acvatic.

Pasi

 1. 1

  Ia-ti cu tine toate lucrurile de care crezi ca vei avea nevoie atunci cand vei merge la parcul acvatic. Vei avea nevoie de costum de baie, prosop lung de baie, ochelari de soare, crema de plaja, haine de schimb, crema de buze, bani.

 2. 2

  Incearca sa ajungi acolo inca de cand se deschide parcul acvatic. Astfel, poti sa iti alegi sa stai intr-un loc cat mai bun.

 3. 3

  Lasa-ti toate lucrurile de care nu ai nevoie in vestiar. Ai foarte mare grija de cheia de la vestiar.

 4. 4

  Imediat cum ajungi acolo, da-te pe tot corpul cu crema de plaja. Aceasta te va proteja de soare si iti va permite sa stai cat mai mult la soare fara sa te arzi.

 5. 5

  Daca ai timp si dispozitie, poti sa mergi sa te dai pe toate toboganele.
  Ai insa foarte mare grija si respectoa normele de siguranta pentru a evita accidentele.

 6. 6

  Daca nu este impotriva politicii parcului de distractii, poti sa iei la tine cateva gustari si apa sau suc, deoarece vei avea nevoie de hrana si hidratare pe tot parcursul zilei.

 7. 7

  Ar putea sa iti fie de mare folos daca iti aduci ochelari de protectie. Astfel, poti sa tii ochii mereu deschisi atunci cand stai sub apa.

 8. 8

  Nu uita sa te distrezi si sa ii respecti pe cei din jurul tau precum si pe cei din apa. Comporta-te cat mai civilizat si gandeste-te ca nu esti singura persoana din bazinul cu apa.

Previous postCum sa te bucuri de o vacanta in Maldive Next postCum sa te bucuri de parcul national Yellowstone

Related Posts

Posteaza un comentariu


close