Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa confectionezi flori din materiale textile – CumFacSa.ro

Cum sa confectionezi flori din materiale textile

Unelte articol

Florile din materiale textile sunt distractive de facut, sunt cadouri simple si potrivite pentru multe ocazii, si pot fi folosite ca decoratiuni interioare. Puteti sa va infrumusetati posetele sau portofelele cu ele, si de asemenea e distractiv sa va invatati copiii sa foloseasca antent si corect instrumentele de lucru manual. Cele mai bune materiale pentru florile din textile sunt cele de bumbac, insa puteti combina si cu alte materiale.

Pasi

 1. 1

  Taiati doua bucati de material de 10 centimetri patrati, doua bucati de 7.5 centimetri patrati si doua bucati de 5 centimetri patrati.

 2. 2

  Fiecare bucata de material va trebui sa fie impaturita in jumatate, apoi inca o data in jumatate.

 3. 3

  Puteti sa taiati marginile materialului in forma de scoica, sau o forma asemanatoare, pentru a obtine un efect frumos.

 4. 4

  Despaturti materialul si apoi taiat fante intre „scoici” catre centrul florii, fara a desparti petalele intre ele intru totul. Acest pas este important pentru ca floarea va aparea mai realista, cu o textura apropiata de cea reala.

 5. 5

  Puneti bucatile mari de material una peste cealalta. Trageti petalele florii de dedesubt prin fantele taiate in cea de deasupra(la pasul 4). Faceti acelasi lucru si pentru bucatile medii si mici de material, doua cate doua.

 6. 6

  Asezati perechile de petale una peste alta, cu cea mai mare dintre petale la baza si cea mai mica deasupra. Trebuie sa va asigurati ca exista o oarecare simetrie intre acestea.

 7. 7

  Cu o cusatura simpla, prin mijlocul florii, uniti cele trei straturi, si in final puteti adauga un nasture florii pentru un efect amuzant !

Previous postCe aparat de aer conditionat sa cumperi Next postCum sa cureti aparatul de aer conditionat

Related Posts

Posteaza un comentariu


close