Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa cureti monede – CumFacSa.ro

Cum sa cureti monede

Unelte articol

Daca vrei sa iti ingrijesti colectia de monede sau pur sis implu vrei sa le dai putin luciu. Poti urma aceste sfaturi pentru a afla cum sa faci acest lucru.

Pasi

 1. 1

  Spala monedele sub jetul de apa rece de la chiuveta. Daca vrei sa protejezi suprafata monedei, nu o freca cu mana. Lasa doar jetul de apa sa o curate.

 2. 2

  Inmoaie monedele in otet pentru cel putin 24 de ore. Daca ai monede valoroase, tine-le in apa cu sapun timp de cateva ore.

 3. 3

  Odata ce ai terminat de facut lucrurile de la pasul 2, mai clateste-le inca odata sub jetul de apa rece de la chiuveta.

 4. 4

  Periaza usor moneda cu o perie de dinti pe care nu o mai folosesti.

 5. 5

  Usuca moneda. Tamponeaza usor monedele cu un prosop uscat, apoi lasa-le pe un prosop sa se termine de uscat de la sine.

 6. 6

  Daca vrei sa te curati intr-un mod mai profesionist, poti lua o perie de finete si un obiect ascutit, si sa le pui sub lupa. Astfel, le poti curata pana aproape de perfectie.

Previous postCum sa cureti incaltarile de culoare alba Next postCum sa devii fotomodel

Related Posts

Posteaza un comentariu


close