Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa devii DJ – CumFacSa.ro

Cum sa devii DJ

Unelte articol

Daca iubesti muzica si iti plac petrecerile, o cariera de DJ poate ti s-a potrivi. Din pacate nu exista o scoala pentru DJ. Trebuie sa fii inovativ si inventiv. Puteti invata unele lucruri chiar din acest articol.

Pasi

 1. 1

  Vorbeste cu alti DJ.
  Acesta este cel mai bun mod de a te documenta despre aceasta cariera. Afla cum isi asigura pozitii de DJ in diferite cluburi si de ce skiluri si calitati ai nevoie pentru a deveni un DJ de succes.

 2. 2

  Cere indrumare.
  Cauta si intereseaza-te sa vezi poate poti sa inveti meseria de la un alt DJ. Astfel, acesta te poate invata anumite lucruri foarte importante si care iti pot fi de mare ajutor despre aceasta cariera. Acest pot este de cele mai multe ori neplatit.

 3. 3

  Trebuie sa inveti despre toate aspectele muzicii.
  Trebuie sa fii pus la curent in legatura cu toate stilurile muzicale si caracteristicile lor specifice, incluzand genurile de muzica care sunt puse la nunti cluburi si alte evenimente.

 4. 4

  Imprumuta sau cumpara echipamente de DJ.
  Cand esti la inceput nu trebuie neaparat sa iti cumperi tu echipamentul. In functie de ce fel de DJ vrei sa devii, ai putea avea nevoie de platane, magazii pentru CD/DVD, mixere si alte echipamente profesioniste.

 5. 5

  Incepe sa iti faci reclama la serviciile tale de DJ.
  Poti sa faci reclama online, in ziare, poti face fluturase sau chiar pe diverse forumuri unde poti sa faci reclama chiar gratuit.

Previous postCum sa devii o fata perfecta? Next postCum sa eviti acneea?

Related Posts

Posteaza un comentariu


close