Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa faci felicitari de Craciun cu oameni de zapada – CumFacSa.ro

Cum sa faci felicitari de Craciun cu oameni de zapada

Unelte articol

Cativa dintre prietenii tai poate isi doresc o felicitare de Craciun in acest sezon al sarbatorilor. Aici vei invata pas cu pas cum sa faci o felicitare de Craciun speciala.

Pasi

 1. 1

  Aduna-ti materialele de care ai nevoie, unele dintre el poate le gasesti in casa pe altele este posibil sa fie nevoie s le cumperi. Iata de ce ai nevoie: hartie cartonata, creioane colorate, carioci, acuarele si pensule, lipici, sclipici si un strop de dragoste.

 2. 2

  Ia foaia de hartie cartonata pe care o vei indoi in asa fel incat sa arate ca o coperta de carte. Pe partea din fata vei desena omul de zapada, iar in interiorul felicitari vei scrie o scurta urare. POti sa alegi diverse tipuri de hartie cartonata in variate culori sau texturi.

 3. 3

  Ia-ti instrumentele de desenat fie ca ai optat pentru creioane, carioci sau acuarele. Markerele de culoare metalica sunt in mod special foarte potrivite pentru acest proiect, mai ales in nuante aurii si argintii.

 4. 4

  Deseneaza un om de zapada, facand trei cercuri unul langa altul pe verticala. Probabil vei vrea ca cercul de la baza sa fie cel mai mare apoi urmatorul sa fie de dimensiuni medii si cel din varf sa fie cel mai mic, acesta reprezentand capul.

 5. 5

  Ia lipiciul si aplica-l intr-un strat fin urmarind cu atentie conturul fiecarui cerc, apoi aplica particulele de sclipici cu aceeasi atentie urmarind conturul cercurilor.

 6. 6

  Asteapta sa se usuce lipiciul si deseneaza ochii, nasul, nasturii si palaria omului de zapada.

 7. 7

  Deschide felicitarea si scrie o urare scurta, de exemplu “Craciun fericit!” si semneaza-ti numele.

Previous postCum sa faci fata despartirilor din familie Next postCum sa faci o carte de cadouri de Craciun pentru familia ta

Related Posts

Posteaza un comentariu


close