Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa faci un colaj electronic – CumFacSa.ro

Cum sa faci un colaj electronic

Unelte articol

Colajul este un fel de opera de arta compusa din numeroase materiale, si poate sa fie facuta chiar si din imagini electronice. Aici poti afla cum poti sa iti creezi propriul colaj electronic.

Pasi

 1. 1

  Alege-ti un program de editare a pozelor.

 2. 2

  Aduna materiale-le de care crei ca ai nevoie. Cauta pe internet dupa imagini sau fonturi care iti plac. Poti chiar sa si scanezi poze mai vechi sau diverse imagini pe care le ai acasa.

 3. 3

  Dezvolta-ti o tema a colajului. Trebuie sa iti construiesti colajul in jurul unei idei sau a unei teme, nu poti pur si simplu sa pui poze la intamplare.

 4. 4

  Altereaza imaginile. Nu trebuie neaparat sa urmaresti conturul imaginilor. Poti sa folosesti pentru imaginile tale diverse efecte pentru a crea un colaj cat mai unicat.

 5. 5

  Construieste diverse straturi. Incepe cu partea de jos (backgroundul) si apoi progreseaza.

 6. 6

  Salveaza colajul cat mai des pentru a evita pierderea informatiilor in cazul in care iti da eroare calculatorul sau daca ai parte de o pana de curent.

 7. 7

  In final, daca doresti, poti sa iti printezi colajul realizat.

Previous postCum sa faci un barbat sa se indragosteasca de tine Next postCum sa faci un vulcan dintr-o doza sau o sticla de suc

Related Posts

Posteaza un comentariu


close