Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa iti faci clame de Craciun cu sclipici – CumFacSa.ro

Cum sa iti faci clame de Craciun cu sclipici

Unelte articol

Sunt clamele tale prea comune? Vrei sa le faci speciale de sarbatori? Aceste clame cu sclipici sunt grozave pentru Craciun. Acest articol te va invata pas cu pas ce trebuie sa faci ca sa le dai clamelor tale un aspect frumos.

Pasi

 1. 1

  Aduna toate lucrurile de care ai nevoie. Iti sunt utile o sticluta cu lac de unghii verde sau orice alta culoare iti place si inca o sticluta de lac transparent o cutiuta cu sclipici auriu sau argintiu si bineinteles cate clame vrei de culoare rosie.

 2. 2

  Ia clamele si aplica la capatul lor, sau pe toata suprafata un strat de lac de unghii.

 3. 3

  Asteapta cateva secunde si apoi presara sclipiciul peste lacul de pe clama. Poti sa faci mai multe combinatii de scilipici, cu forme si culori diferite, sa le amesteci sau sa creezi diverse modele. Esti libera sa iti folosesti imaginatia cum doresti.

 4. 4

  De indata ce lacul de unghii este complet uscat, poti sa aplici un strat de lac de unghii transparent. Acesta are doua roluri, primul sa iti fixeze bine sclipiciul si sa ii previna dezlipirea sau sa iti cada prin par in timp ce folosesti clamele, si al doilea rol de a da un luciu de finisare operei tale.

 5. 5

  Acum asteapta ca lacul transparent sa se usuce si el in totalitate.

 6. 6

  Prinde-ti clamele in par si poarta-le cu mandrie. Poti sa cauti pe internet tutoriale despre coafuri mai interesante, potrivite pentru varsa ta si sa le incerci. O coafura bine aleasa va spori frumuseatea clamelor tale.

Previous postCum sa iti deschizi o ferma de brazi de Craciun Next postCum sa pregatesti jocuri pentru Craciun

Related Posts

Posteaza un comentariu


close