Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa reciclezi felicitarile de Craciun – CumFacSa.ro

Cum sa reciclezi felicitarile de Craciun

Unelte articol

Pentru aceia care sfarsec cu gramezi de felicitari la sfarsitul sarbatorilor, nu poti intotdeauna sa le pastrezi pe toate, asa ca unele ajung in cosul de gunoi. Oricum sunt destule moduri de a le intrebuinta pe acelea care au valoare sentimentala sau au imagini fantastice, in asa fel incat amintirile sa dureze mai mult si pot fi folosite la viitoarele sarbatori de Craciun. Aici vei gasi cateva metode distractive de a recicla felicitarile de Craciun.

Pasi

 1. 1

  Vei avea nevoie de felicitari de Craciun vechi, lipici potrivit pentru hartie, foarfece, carton, cutie de depozitat felicitarile, capsatoare, perforatoare, panglici, creioane, carioci.

 2. 2

  Prima varianta de a folosi felicitarile mai vechi, este sa le transformi in etichete pentru cadouri. Taie-le in forme potrivite, clopotei, globuri, oameni de zapada, ingerasi, fulgi de zapada si pe partea libera scrie numele persoanei careia ii daruiesti cadoul. Cu un perforator fa o gaura la marginea etichetei si leaga o panglica colorata.

 3. 3

  A doua varianta este realizeara unei ghirlande din felicitarile vechi. Decupeaza din felicitari mai multe forme specifice craciunului, ciorapi de cadouri, braduti, clopotei, globuri sau foloseste-te de o forma de prajitura si traseaza modelul dorit pe felicitare si apoi decupeaza urmarin desenul. Taie o lungime ptrivita de sfoara satinata si colorata sau de panglica si mai taie bucatele mici de scotch transparent pe care le vei aplica pe spatele formelor de hartie avand sfoara intre scotch si formele de hartie. Agata ghirlanda in brad, la fereastra sau intr-un alt loc potrivit.

 4. 4

  Infrumuseteaza pungile de cadou simple. Daca ai pungi de cadou care au o singura culoare fara niciun fel de model, decupeaza imaginile cele mai frumoase din felicitari si lipestele pe punga respectiva.

 5. 5

  Foloseste-le sa faci alte felicitari din ele. Decupeaza anumite modele din felicitarile vechi si fa un colaj pe care il lipesti pe un carton nou simplu, adaugi un text si noua felicitare este gata de folosit!

Previous postCum sa reduci tensiunea acumulata la nivelul ochilor Next postCum sa procedezi pentur a-ti mentine inima cat mai sanatoasa

Related Posts

Posteaza un comentariu


close