Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa amesteci culorile pentru a obtine culoarea maro – CumFacSa.ro

Cum sa amesteci culorile pentru a obtine culoarea maro

Unelte articol

Poate sa fie destul de usor sa amesteci culorile pentru a obtine culoarea maro, dar poate sa fie putin mai greu sa ajungi sa perfectionezi acel amestec, pentru a obtine o nuanta anume. Cu ajutorul acestui articol poti afla cum anume sa perfectionezi amestecul pe care vrei sa il obtii.

Pasi

 1. 1

  Foloseste-te de o roata a culorilor pentru a afla care sunt culorile complementare. Orice doua culor diametral opuse, situate pe acea roata a culorilor sunt culori complementare. Un exemplu de culori complementare sunt rosu-verde, albastru-oranj si galben-violet.

 2. 2

  Amesteca oricare dintre aceste culori complementare pentru a oabine culoarea maro. Trebuie sa stii ca, culoarea maro este de fapt un oranj mai inchis. Asa ca, daca amesteci oranj cu albastru, vei obtine un maro mai „pur”. Culorile galben cu violet vor crea un maro cu o tenta mai galbuie, in timp ce verde impreuna cu rosu vor crea un maro mai rumenit.

 3. 3

  Poti sa faci mai deschisa sau mai inchisa culoarea astfel obtinuta. Pentru a face culoarea mai deschisa, adauga putin alb, pe cand, pentru a-l face mai inchis, adauga putin negru.

 4. 4

  Pentru a-ti face culoarea maro sa fie mai bogata in culoare, adauga mai mult din oranj, rosu sau galben. Astfel, culoarea maro va capata un ton mai „cald” sau mai placut.

Previous postCum sa ajungi sa cunosti persoane noi fara a parea infiorator Next postCum sa arati ca un emo

Related Posts

2 Comentarii

 1. […] Pentru inceput recomandam citirea urmatorului articol: Cum se amesteca culorile. […]

  Răspunde
 2. codvali
  Apr 16, 2014

  Muiltumesc mult !!

  Răspunde

Posteaza un comentariu


close