Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa explorezi lumea inconjuratoare – CumFacSa.ro

Cum sa explorezi lumea inconjuratoare

Unelte articol

De cele mai multe ori oamenii se uita in jur si nu vad decat ceea ce este evident. De cele mai multe ori in spatele realitatii se ascund mai multe, tot ce trebuie sa faci este sa iti deschizi ochii si sa fii interesat de ceea ce lumea are de ascuns. Citeste articolul de mai jos si afla cum sa explorezi lumea inconjuratoare.

Pasi

 1. 1

  Mergi in gradina, in padure, in orice loc in care natura se manifesta. Indiferent ca este de mic locul, probabil ca niciodata nu ai observat anumite elemente din acesta.

 2. 2

  Petrece o perioada de timp acolo pentru a observa diversele zone. Uita-te in tufisuri, in copaci, in iarba sau pe carare, in lac, etc. Trebuie sa te uiti peste tot. De multe ori lucrurile interesante se gasesc in cele mai ciudate locuri.

 3. 3

  Exploreaza mai mult, nu doar gradina persoana. Mergi in locuri in care nu ai mai fost, deoarece mereu poti gasi ceva nou.

 4. 4

  Cauta lucrurile interesante. De obicei, daca explorezi o padure locala sau un parc, vei gasi lucruri noi pe care nu le-ai mai vazut, precum lucruri pe care oamenii le lasa in urma voluntar sau din greseala. Daca gasesti ceva interesant, pastreaza-l ca un suvenir pentru a-ti aduce aminte de mica ta aventura.

 5. 5

  Intotdeauna ia lucruri cu tine precum o camera foto sau un carnetel de schite cand explorezi. Cu siguranta ai putea beneficia mai mult daca ti-ai cumpara un binoclu sau o lupa.

 6. 6

  Inregistreaza ce vezi in orice mod. Fie iti notezi, fie ai un reportofon, sau faci fotografii.

 7. 7

  Ia prietenii cu tine cand explorezi si arata-le si acestora ca lumea are mai mult de oferit decat ce vedem la prima privire.

Previous postCum sa eviti problemele cu stomacul in tarile subdezvoltate Next postCum sa faci autostopul

Related Posts

Posteaza un comentariu


close