Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa faci graffiti – CumFacSa.ro

Cum sa faci graffiti

Unelte articol

In conceptia multor persoane, graffiti este asociat cu vandalizarea proprietatilor publice. In zilele noastre, graffiti a evoluat intr-un fel de forma de arta. Aici poti afla cum sa devii si tu un astfel de artist.

Pasi

 1. 1

  Invata istoria din spatele acestui tip de arta si invata sa o apreciezi. Graffiti este un hobby cu o istorie in spate.

 2. 2

  Alege un anumit nume de graffiti. Incepe sa exersezi prin a desena anumite litere si alege modelele de litere care iti plac cel mai mult. Ia-o incet. Iti trebuie multa rabdare pana ajungi sa capeti experienta in a desena graffiti.

 3. 3

  Cumpara-ti un carnetel si un creion. Ia-le cu tine oriunde mergi. Exerseaza desenele pe carnetel cat de mult poti. Pe masura ce vii cu idei noi, noteaza-le in carnetel.

 4. 4

  Exerseaza cu cutiile cu vopsea. Poti cumpara niste bucati de scandura si sa exersezi acasa pana poti controla tehnicile pe care le folosesti atunci cand desenezi.

 5. 5

  Fii istet. In unele orase poti gasi pereti care sunt speciali pentru graffiti. Pe acei pereti ai voie sa faci desene legal, fara a fi considerat ca vandalizezi proprietatea publica.

 6. 6

  Incearca sa cunosti artisti experimentati care te pot ajuta cat esti la inceput, pana prinzi experienta.

Previous postCum sa faci flotari Next postCum sa faci o femeie sa se indragosteasca de tine

Related Posts

Un comentariu

 1. O declaraţie de dragoste în graffiti | Surprize WOW!
  Noi 27, 2013

  […] chiar vrei să îţi iasă ceva frumos, atunci citeşte articolul acesta şi acesta pentru câteva ponturi […]

  Răspunde

Posteaza un comentariu


close