Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa iti gasesti inspiratia atunci cand vrei sa desenezi ceva – CumFacSa.ro

Cum sa iti gasesti inspiratia atunci cand vrei sa desenezi ceva

Unelte articol

Uneori ti se pare ca cel mai greu moment cand ai de desenat ceva este atunci cand ai in fata o foaie alba. Aici sunt cateva sfaturi care te pot ajuta sa incepi sa desenezi atunci cand esti lipsit de inspiratie.

Pasi

 1. 1

  Incepe prin a face cateva caricaturi. Astfel, poti ajunge in starea aceea cand te simti plin de inspiratie.

 2. 2

  Fa-ti „incalzirea” schitand un peisaj, un chip de persoana, sau orice altceva.

 3. 3

  Joaca-te cu culorile. Atunci cand desenezi cu culorile, incearca sa le amesteci si sa vezi rezultatul.

 4. 4

  Incepe prin a desena ceva usor, ceva ce ai desenat de multe ori in trecut, ceva ce iti place sau te atrage.

 5. 5

  Uita-te in jur. Poti incepe sa desenezi un lucru pe care il vezi in jurul tau. Lucrul pe care il desenezi poate sa depinda de locul in care stai. De exemplu, daca stai in camera, poti sa schitezi camera in care stai, sau poti sa incerci sa reproduci un tablou pe care il gasesti pe internet.

 6. 6

  Poti chiar sa cauti in casa la tine o poza si sa incepi sa desenezi dupa acea poza. Poti chiar sa incerci sa reproduci picturile unor pictori renumiti.

 7. 7

  Incearca sa iti faci diferite obiceiuri care te ajuta sa iti mentii inspiratia. De exemplu, daca iti place sa asculti muzica, atunci poti sa incerci sa asculti muzica in timp ce desenezi.

Previous postCum sa iti faci un pierce in ureche Next postCum sa iti gasesti partenerul de suflet

Related Posts

Posteaza un comentariu


close