Cum sa traversati prin fata unui camion

Unelte articol

Atunci cand vreti sa treceti pe langa un camion sau prin fata unui camion, intotdeauna trebuie sa aveti atentia sporita. Mai mult decat masinile, camioanele au mai multe fara vizibilitate decat masinile, de aceea trebuie sa procedati cu grija cand treceti pe langa sau prin fata unui camion.

Pasi

 1. 1

  Intotdeauna sa treceti prin faat camionului la o distanta rezonabila, pentru a putea fi sesizat de catre conducatorul auto.

 2. 2

  Daca vreti sa inconjurati un autobuz, treceti pe langa el cat mai repede cu putinta. Aveti grija insa sa nu alergati.

 3. 3

  Evitati punctele vara vizibilitate ale autobuzului. Acestea sunt imediat in fata acestuia, imediat in spatele acestuia si pe lungimea acestui.

 4. 4

  Asigurati-va in ambele directii inainte de a traversa strada si uitati-va la rotile camionului. Daca acesta a oprit de tot, atunci este sigur pentru dumneavoastra sa traversati.

 5. 5

  Pe timp de noapte, daca sunteti pe bicicleta sau pe motocicleta, asigurati-va ca aveti farurile aprinse sau ca purtati o veste reflectorizanta. Chiar si pe timp de zi, soferii nu au o vizibilitate asa de buna din camion, de aceea trebuie sa purtati haine cat mai colorate pe dumneavoastra, pentru a putea fi observati.

Previous postCum sa traversezi corect strada Next postCum sa tratezi urticaria la copii

Related Posts

Posteaza un comentariu


close