Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa alegeti sistemul de alarma potrivit pentru masina dumneavoastra – CumFacSa.ro

Cum sa alegeti sistemul de alarma potrivit pentru masina dumneavoastra

Unelte articol

Un sistem de alarma este un dispozitiv electronic care este montat in autovehicule pentru a preveni furtul acestora. Exista o foarte mare de varietate de astfel de dispozitive, iar in acest articol puteti gasi indrumarile necesare in vederea achizitionarii unui astfel de dispozitiv.

Pasi

 1. 1

  Decideti intre cele doua mari categorii de dispozitive : pasive si active. Dispozitivele pasive sunt acele dispozitive care activeaz alarma imediat dupa ce motorul este oprit iar usile au fost inchise. Dispozitivele active se activeaza in urma apasarii unui buton de catre posesorul autoturismului.

 2. 2

  Ganditi-va la ce caracteristici ar fi importante pentru dumneavoastra. Dispozitivele de alarma au caracteristici simple, de la declansat farurile si de la claxonat, pana la imobilizarea sistemului de aprindere al motorului. Cu cat este mai sofisticat un sistem de alarma, cu atat va costa mai mult.

 3. 3

  Faceti o lista cu caracteristicile masinii. Sistemul de alarma ar trebui sa aiba componente care sa fie compatibile cu automobilul dumneavoastra.

 4. 4

  Puteti sa cereti cartea tehnica de la diversi producatori de sisteme de alarma, pentru a va putea documenta si pentru a putea alege un sistem de alarma despre care veti considera ca este potrivit pentru masina dumneavoastra.

 5. 5

  In cele din urma, odata ce v-ati decis in privinta unui anumit produs, puteti sa mergeti si sa achizitionati acel produs.

Previous postCum sa ai grija de vopseaua masinii tale Next postCum sa alegi difuzoare de calitate pentru masina dumneavoastra

Related Posts

Posteaza un comentariu


close