Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa alegi cea mai buna masina pentru copilul tau – CumFacSa.ro

Cum sa alegi cea mai buna masina pentru copilul tau

Unelte articol

Cand copilul tau obtine carnetul de conducere, va dori sa aiba masina personala, si trebuie sa te asiguri ca faci alegerea buna. Noi te putem ajuta sa gasesti masina potrivita!

Pasi

 1. 1

  Vorbeste cu adolescentul sofer. Ce masina isi doreste, ce sperante are. Incearca sa alegi o masina mica, utila, si potrivita pentru un sofer incepator. Ajuta-l pe copil sa inteleaga ca e prima sa masina!

 2. 2

  Cauta pe internet, pe siteurile de auto dealership pentru a vedea care sunt preturile si ce se gaseste pe piata din zona unde locuiesti tu. De obicei vei putea gasi un model similar in ziare sau la mica publicitate.

 3. 3

  Hotaraste-te impreuna cu adolescentul sofer daca doriti o masina cu transmisie automata sau manuala. Diferentele vor aparea in functie de masina pe care tanarul a facut scoala de soferi sau in functie de preferintele sale personale. O masina cu cutie manuala ii va ajuta pe tineri sa isi dezvolte abilitatile de a conduce toate masinile, fapt util in viitor.

 4. 4

  Uita-te la fotografii, modele, brosuri de la dealershipuri. Modele de masini precum Land Roverul sunt indicate la inceput, deoarece sunt sigure, durabile, si pot fi utilizate si pe drumuri offroad. Cu siguranta ca tinerii vor agrea condusul offroad si e o abilitate cautata in zilele noastre.

 5. 5

  Fa-i o surpriza copilului, nu-l anunta dinainte! Acesta va fi mai bucuros si mai placut impresionat. Astfel, esti sigur acum ca se poate intoarce acasa de la petrecerile tarzii la care merge !

Previous postCum sa scapi de electricitatea statica Next postCum sa alegi o masina prietenoasa cu mediul inconjurator

Related Posts

Posteaza un comentariu


close