Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa alegi dintre o masina cu transmisia manuala si una cu transmisia automata – CumFacSa.ro

Cum sa alegi dintre o masina cu transmisia manuala si una cu transmisia automata

Unelte articol

Cu ajutorul acestui articol puteti sa faceti alegerea dintre o masina cu transmisie manuala si o masina cu transmisie automata.

Pasi

 1. 1

  Ganditi-va la puterea distribuita. Daca vreti sa dispuneti de o mai mult aputere furnizata de motor, atunci puteti sa va alegeti o masina cu o cutie de viteza manuala.
  De regula, acceleratia oferita de o masina cu o cutie de viteze manuala va fi mai buna decat cea oferita de o masina cu o cutie de viteze automata.
  Daca vrei o masina si pentru puterea motorului, dar si pe care vrei sa o conduci in fiecare zi prin oras, atunci poti sa iti cumperi o masina cu o cutie de viteze semi-automata.

 2. 2

  Ganditi-va daca problema economisirii combustibilului.
  De regula, masinile cu o cutie de viteze manuala va consuma mai putin combustibil decat o masina cu o cutie de viteze automata.

 3. 3

  Ganditi-va la costul mentinerii sau la costul reparatiilor.
  Majoritatea masinilor cu cutii automate de viteze vor trebui duse in service mult mai des decat cele cu cutii manuale de viteza.
  Masinile cu cutii manuale de viteza sunt mai ieftin de reparat decat cele cu cutii automate.

 4. 4

  In cele din urma, ganditi-va la ce implica detinerea unei masini cu o cutie automata de viteze. Daca aveti rude cu anumite dizabilitati care vor sa conduca masina, atunci le va fi mult mai usor daca vor avea la dispozitie o masina cu o cutie automata de viteze.

Previous postCum sa alegi difuzoare de calitate pentru masina dumneavoastra Next postCum sa alegi masina potrivita pentru tine

Related Posts

Posteaza un comentariu


close