Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa alegi o masina prietenoasa cu mediul inconjurator – CumFacSa.ro

Cum sa alegi o masina prietenoasa cu mediul inconjurator

Unelte articol

Doresti sa-ti achizitionezi o masina noua care sa nu polueze? Cu siguranta ca in ziua de azi ai de unde sa alegi, insa trebuie sa vezi care este cea mai buna pentru tine. Intre lucrurile pe care trebuie sa le stii inainte de a face aceasta investitie se regasesc si cele pe care le-am grupat noi mai jos.

Pasi

 1. 1

  Ia in considerare climatul din zona in care traiesti. Acest factor este farte important deoarece masinile „eco-friendly” (prietenoase cu mediul) functinoneaza diferit de cele obisnuite. In climat umed, motoarele active sau cele bazate pe benzina sunt predispuse supraincalzirii. In climatele reci, motoarele pe benzina se deterioreaza foarte usor. Zona in care locuiesti e importanta – mediul rural are avantajul drumurilor mai libere pe care poti folosi motoare mai puternice, iar in mediul urban un motor mai mic si cutie de viteze automata sunt mai potrivite.

 2. 2

  Gandeste-te cati pasageri ai in mod obisnuit sau daca ai nevoie sa muti obiecte mari sau grele, caz in care ai putea sa-ti achizitionezi o remorca. Daca lucrezi intr-o zona cu putine locuri de parcat alege o masina mai mica, daca ai nevoie sa calatoresti distante mai mari poti alege o masina mai puternica.

 3. 3

  Afla cat costa sa intretii masina, in linii mari. Aceste informatii le poti obtine de pe siteurile de specialitate, forumuri, sau poti intreba prietenii sau apropiati care au acelasi tip de masina.

 4. 4

  Daca faci naveta catre serviciu, trebuie sa te raportezi la locatia in care conduci – pasul 1 referitor la mediul urban sau rural.

 5. 5

  Calculeaza care sunt beneficiile sau dezavantajele unui motor cu benzina sau motorina in functie de tehnologiile folosite pe masina sau stilul tau de condus.

 6. 6

  Gandeste-te la alternativele pe care le ai la dispozitie. Masinile hibrid, semi-hibrid, motoare pe benzina, motorina, electrice. Toate acestea au avantaje si dezavantaje care trebuie luate in considerare in functie de zona in care locuiesti, nevoile personale, marimea familiei.

Previous postCum sa alegi cea mai buna masina pentru copilul tau Next postCum sa alegi o masina sigura pentru adolescenti

Related Posts

Posteaza un comentariu


close