Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa alegi o masina sigura pentru adolescenti – CumFacSa.ro

Cum sa alegi o masina sigura pentru adolescenti

Unelte articol

Cand parintii aleg o masina pentru copiii lor prima grija este siguranta masinii. Experienta de condus de la inceput este cruciala pentru a-i ajuta pe acestia sa invete sa conduca corect. Noi iti aratam cum sa alegi masina potrivita pentru tanarul sofer.

Pasi

 1. 1

  Opteaza pentru o masina mai noua. De multe ori, masinile uzate sunt mai putin sigure din cauza folosintei indelungate, iar componentele de siguranta se deterioreaza in timp. Aceste elemente cresc probabilitatea unui accident in cazul unui sofer incepator. De obicei trebuie sa te asiguri ca masina nu este mai veche de 10 ani.

 2. 2

  Nu alege o masina cu motor mare, pentru ca acestea sunt mai greu de controlat si ajung la viteze mari foarte usor – lucru tentant pentru tinerii soferi. Alege o masina care sa nu permita copilului tau sa circule prea agresiv sau prea repede.

 3. 3

  Vezi ce note a primit masina la testarile in cazul accidentelor. Acestea se gasesc de obicei pe parbrizul masinii inscriptionate, insa vei gasi informatiile acestea pe site-ul producatorului. Acestea sunt foarte relevante si trebuie sa alegi o masina cu minim patru stele de siguranta.

 4. 4

  Verifica ce accesorii de siguranta are masina in dotare. Sistemele ABS sau ESP sunt intre cele mai importante, airbagurile si barele de protectie interioare vor spori siguranta masinii.

 5. 5

  Consulta cartea tehnica a masinii pentru a vedea ce reparatii au fost facute, eventualele modificari si in ce accidente a fost implicata. Daca a fost afectat sasiul sau cutia de viteze, masina s-ar putea sa nu mai fie atat de sigura si functionala.

 6. 6

  Testeaza masina inainte de a o cumpara. Pune-l pe tanarul sofer in postura de a folosi masina in ora de varf si in conditii de ploaie pentru a vedea cum se descurca. Verifica in special franele si directia masinii.

Previous postCum sa alegi o masina prietenoasa cu mediul inconjurator Next postCum sa alegi o masina sport ieftina

Related Posts

Posteaza un comentariu


close