Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa alegi o masina sport ieftina – CumFacSa.ro

Cum sa alegi o masina sport ieftina

Unelte articol

Masinile sport sunt in general luxoase si exotice, iar preturile sunt pe masura. Cu toate acestea, nu trebuie numaidecat sa iti cheltui tot bugetul pe o astfel de masina, deoarece exista variante mai putin costisitoare si uneori chiar mai fiabile. Majoritatea masinilor sport din anii 90 sunt inca in stare foarte buna si cu reparatii minore pt fi ceea ce cauti.

Pasi

 1. 1

  Hotaraste ce tip de masina iti doresti. Fie ca e vorba de o masina in 2 usi, 4 usi sedan, GT coupe sau chiar o masina decapotabila. Alege-ti si un producator sau cel putin tara din care iti doresti sa fie acesta. Masinile asiatice au caracteristi aparte fata de cele europene sau americane.

 2. 2

  Gandeste-te ce planuri ai pentru aceasta masina. Daca doresti un vehicul potrivit pentru calatorii lungi pe autostrada sau o masina rapida pentru distante scurte. Masinile americane din anii 60 si 70 sunt bine echipate pentru drum lung, insa pentru oras sunt prea mari si incomode.

 3. 3

  Fa-ti temele inainte de a cumpara masina! Poti gasi informatii in reviste de specialitate, pe internet, pe forumuri sau bloguri, sau chiar pe facebook, unde poti lua legatura cu specialisti.

 4. 4

  Cauta o persoana care vinde o astfel de masina in zona in care locuiesti, de obicei este cel mai usor sa cumperi o masina din apropiere. Cu toate acestea, nu sacrifica distanta si comoditatea pentru calitate. Indiferent de ce spune vanzatorul, daca masina a stat mult timp in garaj si nu a fost folosita, nu va rula asa cum iti doresti. Verifica masina in timpul zilei pentru a putea inspecta in detaliu defectele. Adu un prieten cu tine care te poate ajuta sa te hotarasti si sa gasesti eventualele neregularitati.

 5. 5

  Stabileste ce modificari vrei sa aduci masinii, inca dinaintea cumpararii ei. Schimbarile generale pe care le fac entuziastii includ sistemul de evacuare, cauciucuri, revopsire, praguri si spoilere noi, sistem audio sau clima.

 6. 6

  Pentru a va ajuta cu piesele noi si modificarile pe care le doriti puteti apela la ajutorul unui aterlier mecanic, unele fiind chiar specializate pe reconditionarea masinilor uzate.

 7. 7

  Incearca sa gasesti alte persoane care sunt interesate de aceleasi masini ca si tine. Va fi mai usor sa poti face modificarile pe care le doresti, iar oportunitatile se vor ivi in timp.

Previous postCum sa alegi o masina sigura pentru adolescenti Next postCum sa alimentezi

Related Posts

Posteaza un comentariu


close