Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa alegi un subwoofer pentru sistemul audio din masina – CumFacSa.ro

Cum sa alegi un subwoofer pentru sistemul audio din masina

Unelte articol

Subwooferele sunt proiectate pentru a reda partea cea mai de jos din spectrul audio si anume : frecventele joase si foarte joase. Bass-ul este o parte integrala din experienta audio pe care o ofera un astfel de sistem. Daca nu sunteti multumit de calitatea subwooferului curent, sau daca nu aveti deloc un subwoofer, dar vreti sa va achizitionati unul, atunci, in acest articol puteti gasi informatii care va vor ajuta sa va achizitionati un astfel de dispozitiv.

Pasi

 1. 1

  Ganditi-va la marimea pe care vreti sa o aiba subwooferul dumneavoastra. Toate subwooferele vin in marimi diferite, care variaza de la 8″ pana la 22″. De asemenea, subwooferele se incadreaza in mai multe categorii :
  • Difuzorul simplu, pentru care va trebui sa construiti sau sa cumparati o incinta si un amplificator.
  • Subwoofere care vin montate intr-o incinta acustica. Pentru acestea va trebui sa cumparati doar un amplificator.
  • Subwoofere active. Acest tip de subwoofer are si amplificatorul integrat in incinta. Singurul lucru ce va mai trebui sa cumparati pe langa un astfel tip de subwoofer ar fi cablurile de alimentare.

 2. 2

  Ganditi-va la specificatiile subwooferului.
  • Puterea : daca vreti un bass bogat si profund, atunci puteti sa alegeti un subwoofer cu o putere mai mare.
  • Sensibilitate : un subwoofer cu o sensibilitate ridicata va avea nevoie de o putere mai mica pentru a produce sunete puternice.
  • Raspunsul in frecventa : daca vreti ca subwooferul dumneavoastra sa poata produce sunete foarte joase, atunci va trebui sa achizitionati un subwoofer cu un raspun mare in frecventa.
  • Incinta acustica : tipul incintei acustice va stabili calitatea intregului sistem audio.
  • Impedanta. Aceasta afecteaza curentul care parcurge difuzorul. De regula, impedanta variaza intre 2 si 8 Ohm. Este esential ca impedanta difuzorului sa fie aceeasi cu impedanta amplificatorului.

 3. 3

  Cautati pe internet pentru mai multe informatii despre anumite tipuri si modele de difuzoare, pentru a va face o idee despre ce anume puteri achizitiona.

 4. 4

  Mergeti la magazinele locale pentru a va face o idee in ceea ce priveste oferta, pentru a gasi cele mai bune preturi.

Previous postCum sa alegi masina potrivita pentru tine Next postCum sa aplici lustru masinii tale

Related Posts

Posteaza un comentariu


close