Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa conduci in rampa – CumFacSa.ro

Cum sa conduci in rampa

Unelte articol

Condusul in rampa este intre cele mai grele situatii de condus mai ales pentru un sofer incepator. Cand inclinatia drumului e foarte mare, lucrurile se complica si mai mult. Daca tragi de timp in continuu si nu poti urca dealurile cu usurinta, citeste despre cum sa eviti aceasta situatie.

Pasi

 1. 1

  Invata cum sa obtii cat mai multa putere de la masina ta. Condusul in rampa solicita mult mai multa putere de la masina ta decat condusul pe drum drept.

 2. 2

  Schimba in a treia viteza la inceputul rampei cand inca accelerezi. In momentul in care simti ca masina incetineste si nu mai are puterea de a avansa, schimba in a doua viteza si apasa pedala de acceleratie.

 3. 3

  Daca si dupa ce a schimbat in a doua viteza motorul pare sa se inece si sa se opreasca, schimba in prima viteza si apasa pedala de acceleratie la maxim, iar dupa ce masina reuseste sa prinda demaraj, schimba in a doua viteza, pentru a evita suprasolicitarea motorului in prima viteza.

 4. 4

  Secretul condusului in rampa este sa stii cand sa schimbi in a doua sau prima viteza, si cat de repede reusesti sa faci acest lucru fara a pierde din inertie.

Previous postCum sa conduci cu grija pe langa copii Next postCum sa conduci incet

Related Posts

Posteaza un comentariu


close