Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa cumparati un detector radar – CumFacSa.ro

Cum sa cumparati un detector radar

Unelte articol

Daca sunteti acel tip de persoana careia ii place sa circule cu o viteza mai mare decat viteza legala, atunci va trebui sa va cumparati un detector radar, daca nu doriti sa fiti oprit de politie.

Pasi

 1. 1

  De cele mai multe ori este recomandat ca, in cazul acestor dispozitive, sa optati pentru achizitionarea de detectoare de calitate, chiar daca au un pret mai ridicat.

 2. 2

  Verificati raza de actiune a dispozitivului precum si sensibilitatea acestuia. Recomandat ar fi sa alegeti un detector cu o raza de actiune si cu o sensibilitate cat mai mari.

 3. 3

  Luati un detector pe care sa il puteti vedea si observa cu usurinta.

 4. 4

  Alegeti un detector care are mai multe moduri de functionare. Acestea sunt folositoare pentru momentele cand circulati in oras si in afara orasului. De exemplu, atunci cand circulati in oras, modul „oras” impiedica detectorul sa fie activat de alte surse, cum ar fi sistemele de securitate ale cladirilor.

 5. 5

  Decideti daca vreti un detector pe care sa il montati de unul singur, sau care necesita un specialist pentru a fi montat.

 6. 6

  Nu luati un detector prea sofisticat, cu functii pe care nu le veti folosi (de exemplu functia de GPS). Astfel, veti evita sa platiti bani in plus pentru acest dispozitiv.

Previous postCum sa convingi pe un pasager sa isi puna centura de siguranta Next postCum sa cumparati un SUV care sa fie econom

Related Posts

Posteaza un comentariu


close