Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa cumparati un SUV care sa fie econom – CumFacSa.ro

Cum sa cumparati un SUV care sa fie econom

Unelte articol

Aceste masini sunt masini excelente pentru familie, din cauza marimii lor. Partea proasta este ca aceste masini pot fi foarte costisitoare, din cauza consumului ridicat. In acest articol gasiti cateva sfaturi care va vor ajuta sa alegeti un SUV cat mai eficient in ceea ce priveste consumul de carburant.

Pasi

 1. 1

  Incepeti prin a citi diverse reviste de specialitate sau pe internet pentru a va documente in ceea ce priveste viitoarea dumneavoastra masina. Cele mai importante ar fi daca ati gasi un top cu SUV-urile care au cel mai mic consum.

 2. 2

  Odata ce ati ajuns sa va decideti intre mai multe modele, puteti sa le comparati pe acestea din mai multe puncte de vedere. Uitati-va la valorile furnizate in ceea ce priveste consumul de benzina. Luati in calcul capacitatea cilindrica impreuna cu greutatea masinii.

 3. 3

  Pe langa aceste lucruri, luati in calcul siguranta masinii, tipul cutiei de viteze (automata sau manuala), daca are transmisie integrala, volumul portbagajului.

 4. 4

  Odata ce ati mai micsorat lista dumneavoastra de masini, puteti sa cautati online masinile dorite, sau puteti sa mergeti la un dealer local, pentru a vedea care sunt cele mai bune oferte de pe piata de masini.

 5. 5

  Intotdeauna sa faceti un test drive la masina de care sunteti interesat, pentru a fi sigur ca are tot ceea ce va doriti si ca va simtiti bine la volanul acelei masini.

Previous postCum sa cumparati un detector radar Next postCum sa cumperi o masina care functioneaza pe baza de combustibil alternativ

Related Posts

Posteaza un comentariu


close