Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa cumperi o masina – CumFacSa.ro

Cum sa cumperi o masina

Unelte articol

Masinile au devenit un lucru atat util cat si important in viata noastra. Pe piata sunt foarte multe de modele de masini disponibile, fiecare cu dotarile de care ai nevoie, in functie de dorintele fiecarui consumator. Cititi pasii de mai jos pentru a sti ce trebuie sa faceti pentru a va cumpara o masina.

Pasi

 1. 1

  Estimati bugetul pe care sunteti dispus sa il alocati pentru achizitionarea masinii. Fiti la zi cu ultimele modele de la fiecare firma de masini, discutand cu prietenii sau prin a va inregistra pe un forum al pasionatilor de automobile. Totodata, ganditiva la cum va veti finanta achizitia si cautati astfel de optiuni de finantare.

 2. 2

  Ganditi-va daca vreti sa cumparati o masina noua sau una second hand. Daca vreti un model anume, atunci puteti merge la un dealer de masini pentru a discuta despre modelul pe care il doriti.

 3. 3

  Cautati oferte bune pentru vanzarile de masini care sunt trecute in sectiunea anunturi din diferite ziare. Cele mai bune oferte vin in preajma sarbatorilor sau a vacantalor, sau in mijlocul anului.

 4. 4

  Faceti un test drive inainte sa cumparati masina. Nu este recomandat sa cumparati masini de la licitatiile online. Asigurati-va ca va simtiti comfortabil in interiorul masinii, precum si cu design-ul masinii si cu performantele acesteia.

 5. 5

  Inainte sa cumparati o masina second-hand, verificati istoria masinii, mentenanta si istoria accidentelor. Totodata, angajati un tehnician pentru a face o inspectie detaliata a masinii.

 6. 6

  Negociaza cu vanzatorul pentru a cadea de comun acord in ceea ce priveste un pret al masinii. Cand cumparati masina de la un dealer, asigurati-va ca nu aveti de platit alte taxe neprevazute sau suplimentare.

Previous postCum sa obtii o refinantare Next postCum sa dai un anunt

Related Posts

Posteaza un comentariu


close