Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa cumperi o masina care functioneaza pe baza de combustibil alternativ – CumFacSa.ro

Cum sa cumperi o masina care functioneaza pe baza de combustibil alternativ

Unelte articol

O astfel de masina este o masina care este alimentata cu altceva decat benzina sau motorina, cum ar fi etanol, metanol, GPL, electricitate sau hidrogen. Astfel de automobile reprezinta o optiune pentru persoanele care vor sa evite cumpararea de benzina sau motorina din motive etice, financiare sau din motive pentru protectia mediului. In acest articol gasiti exemple despre cum va puteti achizitiona o astfel de masina.

Pasi

 1. 1

  Verifica optiunile pentru o astfel de masina in zona unde locuiesti.
  In tara noastra cea mai abundenta astfel de resursa este GPL.

 2. 2

  Gndeste-te la ce fel de model de masina vrei sa iti cumperi. Unii producatori de masini au mai multa experienta in a face astfel de automobile decat altii. De obicei, producatorii din Japonia sunt renumiti pentru constructia unro astfel de automobile. Poti cauta pe internet mai multe detalii daca esti interesat de un anume model de masina.

 3. 3

  Viziteaza sau contacteaza dealerul local de autoturisme pentru a vedea oferta in ceea ce priveste masinile care functioneaza pe baza de combustibili alternativi.
  Odata ce ai gasit o masina potrivita si care sa iti placa, poti sa o scoti la un test drive, pentru a te asigura ca functioneaza cum trebuie.

Previous postCum sa cumparati un SUV care sa fie econom Next postCum sa cumperi o masina compacta

Related Posts

Posteaza un comentariu


close