Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa cumperi o masina compacta – CumFacSa.ro

Cum sa cumperi o masina compacta

Unelte articol

Masinile compacte au devenit din ce in ce mai cautate in ultima perioada. In ciuda faptului ca are dimensiuni foarte reduse, o astfel de masina poate sa aduca cheltuieli foarte mari pentru cei mai multi dintre detinatori. Folositi-va de urmatoarele sfaturi pentru a afla cum sa cumparati o masina compacta care indeplineste cerintele dumneavoastra.

Pasi

 1. 1

  Ganditi-va cat de mult va puteti permite sa platiti lunar pentru masina dumneavoastra daca doriti sa faceti o rata la banca sau daca doriti sa o luati in leasing.

 2. 2

  Ganditi-va la cat de mult v-ar costa pachetul de asigurare, in cazul in care doriti sa va faceti asigurare.

 3. 3

  Alegeti caracteristicile pe care doriti sa le aiba masina dumneavoastra. Acestea pot sa includa siguranta, comfort, manevrabilitate, aspect, consum.

 4. 4

  Ganditi-va la ce anume veti folosi masina. O astfel de masina poate sa fie o masina foarte buna daca o veti folosi in oras, dar nu se va dovedi a fi la fel de buna daca vreti sa mergeti in excursii cu ea.

 5. 5

  Puteti sa cumparati reviste de specialitate sau sa intrati pe internet pentru a putea citi si parerea altor persoane legate de astfel de masini.

 6. 5

  In cele din urma, puteti sa mergeti la un dealer autorizat pentru a face un test drive. Astfel, va veti putea da seama daca o astfel de masina vi se potriveste.

Previous postCum sa cumperi o masina care functioneaza pe baza de combustibil alternativ Next postCum sa cumperi o masina de familie

Related Posts

Posteaza un comentariu


close