Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa cumperi o masina de familie – CumFacSa.ro

Cum sa cumperi o masina de familie

Unelte articol

Exista multe optiuni atunci cand vrei sa cumperi o masina buna pentru familia ta. In ceea ce priveste autoturismele, fiecare membru din familie are gusturi diferite. De aceea, este bine sa iei fiecare idee in considerare, si sa evaluezi fiecare optiune pe care ti-o ofera dealerul auto.

Pasi

 1. 1

  Stabileste-ti un buget. Gandeste-te cat de mult esti dispus sa platesti pentru masina ta.

 2. 2

  Gandeste-te care ar fi avantajele si dezavantajele daca ti-ai cumpara o masina nou nouta sau o masina second hand.

 3. 3

  Veficica optiunile de siguranta ale masinii. Ia in considerare numarul de airbaguri; verifica pe internet rezultatele testelor de siguranta pentru modelul respectiv.

 4. 4

  Cumpara o masina care sa aiba o marime potrivita. Daca ai o familie mare, atunci poti sa iti cumperi un SUV sau un minivan. Daca ai o familie mai mica, poti sa iti cumperi chiar si un sedan.

 5. 5

  Daca masina va avea mai multi soferi, gandeste-te sa cumperi o masina cu care sa se obisnuiasca toata lumea. Ai putea in acest caz sa cumperi o masina cu o cutie automata de viteze.

 6. 6

  Odata ce esti hotarat asupra unui anumit model de masina, mergi la dealer pentru a face un test drive ca sa fii sigur ca esti multumit de viitoarea ta masina.

Previous postCum sa cumperi o masina compacta Next postCum sa cumperi o masina de lux

Related Posts

Posteaza un comentariu


close