Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa cumperi o masina noua – CumFacSa.ro

Cum sa cumperi o masina noua

Unelte articol

Daca te-ai hotarat ca vrei sa achizitionezi o masina noua, si nu una second-hand, cu siguranta ai facut alegerea buna in ceea ce priveste calitatea. Cu toate acestea, nu numai cumparand o masina second-hand poti cadea victima inselatoriilor, ci si atunci cand iti cumperi o masina noua, iar noi te ajutam sa te feresti de cei care incearca sa-ti vanda masini la suprapret!

Pasi

 1. 1

  Fa-ti temele de acasa! Inainte de a te hotari sa mergi la dealershipul auto, intereseaza-ta pe internet sau din revistele de specialitate care sunt preturile masinilor si citeste rapoartele clientilor pentru a vedea ce parere au utilizatorii.

 2. 2

  Stabileste ce te intereseaza cel mai mult la masina: siguranta, performanta, spatiul disponibil, consumul, design-ul? Poti face o lista si acorda note masinilor pe care le iei in considerare din aceste puncte de vedere.

 3. 3

  Stabileste trei modele pe care ti le-ai dori si aduna toate informatiile despre acestea de pe internet sau din reviste, de la prieteni, etc. Verifica daca la dealershipurile locale primesti vreun discount pentru unul sau altul din aceste automobile.

 4. 4

  Suna la dealershipul local si vorbeste cu managerul de vanzari. Acesta poate oferi detalii despre masina pe care ti-o doresti, inclusiv daca se afla in stoc sau nu. Daca poti negocia pretul, incearca sa obtii cat mai mult in avantajul tau!

 5. 5

  Mergi la dealershipul auto unde ai obtinut cel mai bun pret sau care te-au impresionat cel mai mult si cumpara-ti masina pe care o doresti!

Previous postCum sa iti cumperi o masina facand economii Next postCum sa cunosti istoria masinii tale uzate

Related Posts

Posteaza un comentariu


close