Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa curatati obiectele din plastic din interiorul masinii – CumFacSa.ro

Cum sa curatati obiectele din plastic din interiorul masinii

Unelte articol

Un aspect important in ceea ce priveste mentenanta masinii este curatarea obiectelor de plastic care fac parte din interiorul masinii.

Pasi

 1. 1

  Aspirati murdaria si praful din interiorul masinii precum si de pe partile care sunt construite din plastic. Folosind o perie la capatul tevii aspiratorului va preveni aparitia zgarieturilor pe plastic.

 2. 2

  Folosind o carpa moale, inmuiati-o in apa si stergeti praful. In zonele unde plasticul este mai gros sau este mai abraziv, puteti sa folositi o carpa mai tare sau chiar si o perie, pentru a curata bine praful.

 3. 3

  Pulverizati cu o solutie pentru curatarea interiorului masinii peste plasticul din interior, pentru ca apoi sa stergeti folosind o carpa moale si uscata. Faceti acest lucru doar pentru portiuni mici. Odata ce ati terminat o anumita portiune, puteti trece la urmatoarea. Acest pas are si rolul de a inceparta murdaria intarita, dar si de a indeparta stratul protector mai vechi.

 4. 4

  Repetati acelasi lucru ca si la pasul 3, dar de aceasta data folosind o solutie protectoare. Aceasta solutie are rolul de a proteja materialul plastic.

 5. 5

  Pentru a mentine acest aspect de curat al interiorului, puteti odata la cateva zile sa stergeti praful cu o carpa uscata.

Previous postCum sa cumperi un sedan Next postCum sa faci un caine sa vomite

Related Posts

Posteaza un comentariu


close